ASSE ile Fark Edilmenin En Renkli Halini yaşayın

Tarih: 09.11.2023 16:53
ASSE ile Fark Edilmenin En Renkli Halini yaşayın
İçerdiği vitamin ve yağ bazları sayesinde saçlara koruma sağlayan ve boya kaybını en aza indiren ASSE ile yoğun renklerin keyfini çıkarın!

İçeriğinde bulunan keratin yıpranmayı önleyerek aynı zamanda yıpranmış saçların onarılmasına yardımcı olur.  E Vitamini, argan ve coconut yağlarının zenginleştirdiği içeriği saçlarınıza ışıltı, canlılık ve parlaklık katar. Asse tüp boyanın özel formülü sayesinde daha canlı ve parlak saçlarda sergilemenizi ve her daim güzel saçlara sahip olmanızı sağlayacak!

Asse tüp boya kızıl ve bakırlarda sınırlı olmak kaydıyla içerdiği amonyak seviyesi minumum seviyede tutulduğundan dolayı saçta ve deride yanma kaşınma koku yapmamaktadır. Aynı zamanda laboratuvar testlere tabi tutulup formülasyonunda ağır metal içermediği onaylanmış olup dermatolojik testlerden geçmiştir. İçerdiği vitamin ve yoğun yağ bazları sayesinde saçlara hem bakım yapar, parlak yumuşak ve dolgun olmasını sağlar. İçerdiği mikro ve yoğun pigment ve kaliteli ham maddeleri sayesinde yüzde yüz beyaz kapatma ve kalıcılık sağlar. Aksi bir durum yoksa doktor izni olduğu taktirde 4 veya 5’ci aydan sonra gebe kişilerde kullanılabilir. Ana tonların zemininde yeşil ve mavi pigment olup küllü 1 serisi, mavi küllü 1.1 serisi, füme kahveler, sıcak çikolata, karameller, soğuk kahve bakırlar ve kızıllar özel formülasyonu ve yoğun pigmentleri sayesinde kalıcı ve parlak olarak çıkmaktadır. Ana tonların 00p serisi yüzde yüz beyaz kapatma özelliğine sahiptir. Bir boyadan beklentinizin üzerinde olan ASSE boya; kalıcılık, parlaklık, yumuşaklık, beyaz kapatma ve verdiği dolgunduk sayesinde göz kamaştıran renkleri ile siz değerli tüketicilere sunulmaktadır.

Tamamen yerli üretim olup bütün karışımları ve dolumu Türkiye’de olup sağlıklı, doğal, parlak, yumuşak, kalıcı kapatıcı ve dolgun tüm renk skalasıyla bütün kuaför ve nihai tüketicilere her şeyin en güzelini yapmaya çalışmaya devam ediyor.

Yükleniyor...